INFO & CONTACT

Bereikbaarheid:

Onze Bed & Borrel ligt in het historische centrum van Dordrecht. Gemakkelijk te bereiken via de snelwegen A15 en A16. Parkeren kan in de omgeving maar is betaald.  Per trein stapt u uit op station Dordrecht en stapt u op buslijn 10. Stap uit bij bushalte Groothoofd. Dit is praktisch voor de deur. U kunt betaald parkeren voor de deur of gebruik maken van P+R terrein Weeskinderendijk. 

Zelf inchecken:

Omdat wij zelf fulltime werken zijn wij niet altijd in de gelegenheid om u te ontvangen. Wij verzoeken u het online incheck formulier in te vullen vervolgens zullen wij u u voor de check-in een toegangscode voor de deur verstrekken. Deze deur geeft u toegang tot de gedeelde hal. Daar vindt u de ingang tot de Bed en Borrel die verder geheel privé is.

Inchecken en Uitchecken:

Inchecken kan vanaf 15.00 uur. Wij verzoeken u bij vertrek uiterlijk voor 11.00 uur de Bed en Borrel weer te verlaten.

Uw gastheren:

Wij zijn Hugo en Pelle en leven al heel wat jaren in het prachtige oude centrum van Dordrecht. Dordrecht is de oudste stad van Holland met veel bezienswaardigheden. Naast onze fulltime-banen runnen we Bed en Borrel Het Wijnhuis. Wij houden van Reizen en houden daarbij het meest van de Spaanse cultuur. Verder eten we graag met vrienden en daarbij mag een goed glas wijn niet ontbreken. Bed en Borrel Het Wijnhuis ligt aan de prachtige Wijnstraat in Dordrecht.  Ons streven is  'Geniet nooit met mate' en dat doen we dan ook zelden. We zien er naar uit om u te verwelkomen in Dordrecht!

Tel: +31 (0)655931306 

Wijnstraat 37, 3311 BT Dordrecht Holland

© 2018 by Hugo &  Pelle.  Ook een Wixwebsite? klik hier

  • Black TripAdvisor Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon